VERKEERSCONTROLE IN BERCHEM: BABY IN DEKEN OP ACHTERBANK

Tijdens een verkeersactie op de Grotesteenweg in Berchem trof de Antwerpse politie gisteren een baby in een deken op een achterbank aan. Daarnaast stelden de agenten  verschillende overtredingen vast zoals cocaïnegebruik achter het stuur, verboden wapenbezit en het niet dragen van de gordel. In totaal inde de douane 10.000 euro aan boetes. 

De wijkteams van politie Antwerpen, het verkeersondersteuningsteam van de regio Centrum en de douane controleerden gisteren het verkeer op de Grotesteenweg in Berchem. Zeven personen droegen geen gordel, vijf daarvan waren kinderen. Opmerkelijk daarbij was een baby die in een deken op een achterbank lag.

Daarnaast onderschepte de politie een bestuurder onder invloed van cocaïne met 6-jarig kind zonder gordel. In dezelfde wagen is een verboden wapen gevonden. Ook hadden vier bestuurders niet het correcte rijbewijs op zak, waarvan een vrachtwagenchauffeur zijn rijbewijs had moeten inleveren door een veroordeling. 

De douane inde 10.000 euro aan boetes en moest drie auto's wegslepen waarvan de bestuurders hun boete niet konden betalen.

2023-05-26T13:47:19Z dg43tfdfdgfd