KRC GENK MOET EL OUAHDI MISSEN: "MAAK JE MISSCHIEN MAAR ééN KEER MEE"

KRC Genk moet het de komende weken doen zonder Zakaria El Ouahdi. Hij is net als Bilal El Khannouss geselecteerd voor de Olympische Spelen, al moest KRC Genk hem wel eerst vrijgeven.

KRC Genk is niet verplicht om het duo te laten gaan. "Ja, er is een gesprek geweest met Dimitri de Condé", aldus El Ouahdi bij Het Belang Van Limburg"Hij heeft daarin meteen duidelijk gemaakt dat de club ons niets in de weg zou leggen. Daar ben ik heel blij mij, want dit zal een geweldige ervaring worden. Een toernooi als de Olympische Spelen maak je misschien maar één keer in je leven mee."

Voor El Ouahdi was het nog bang afwachten op de selectie. "Ondanks het feit dat ik alle stages met de U23 heb meegemaakt, was ik er toch niet gerust in. Zeker toen duidelijk werd dat Achraf Hakimi van Paris Saint-Germain erbij zou zijn. Hij is voor mij één van de beste Marokkaanse voetballers aller tijden. Het was dus bang afwachten, maar toen ik mijn naam uiteindelijk tussen de geselecteerden zag staan was ik enorm opgelucht."

2024-07-10T05:35:23Z dg43tfdfdgfd