EL KHANNOUSS DENKT NA OVER TOEKOMST EN POSITIEWISSEL: "DAAR KAN JE WERELDTOP WORDEN"

Bilal El Khannouss lijkt momenteel klaar voor een stap hogerop en is één van de absolute sterkhouders bij KRC Genk. Hij krijgt bij de Limburgers een meer aanvallende rol, al lijkt de Marokkaanse international misschien toch een rijtje lager te gaan spelen.

El Khannouss krijgt al even de kritiek dat zijn statistieken als nummer 10 niet al te goed zijn. "Maar dat zit mij niet dwars", geeft El Khannouss nog aan. De Marokkaan wil vooral zijn team helpen en kijkt niet naar zijn eigen statistieken. "Bij de nationale ploeg gaf men ook aan dat er veel spelers zijn die goede statistieken hebben, maar hun ploeg niet voldoende helpen", weet El Khannouss nog.

Bij Extra Time werd al even geopperd dat El Khannouss misschien toch eerder een '8' moet worden in plaats van een '10'. Dat lijkt El Khannouss zelf ook zo te zijn. "Ik zie mezelf toch ook meer als een 8 dan een 10", geeft hij aan.

Modric

Volgens Wesley Sonck ligt er op die positie ook een grote toekomst voor El Khannouss. "Ik denk dat je daar absolute wereldtop kan worden", geeft hij aan. "Als ik jongens als Luka Modric zie spelen, dan zie ik ook een beetje El Khannouss", legt hij uit.

En voor Filip Joos hoeft die positiewissel ook geen degradatie te zijn. "De 8 is ook niet minder dan de 10", klinkt het. "Modric heeft ook de statistieken niet mee, maar zorgt er wel voor dat Real Madrid draait", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

2024-04-29T21:06:25Z dg43tfdfdgfd