"CLUB IS MET LENGTEN VOORSPRONG DE FINANCIEEL STERKSTE CLUB VAN BELGIë"

Jacques De Nolf heeft het boek 'Mo how zeg' uitgebracht. In dat boek vertelt hij over zijn 32 dienstjaren als secretaris bij Club Brugge. De Nolf volgt Club ook nu nog op de voet.

"De fundamenten zijn stevig, steviger dan van om het even welke andere Belgische club", maakt De Nolf zich sterk bij Het Nieuwsblad. "En het kan dat Club al eens een keertje in woelig water of zwaar weer terechtkomt. Iedereen zit al eens in een dipje. Liverpool vorig jaar of Ajax nu, maar Club is met lengten voorsprong de financieel sterkste club van België."

De Nolf is nog fervennt supporter van Club. "Bij de thuismatchen zit ik nog altijd op de eretribune, de uitmatchen volg ik op televisie. Logisch ook, want ik ben niet meer in dienst en kan geen ticket claimen. Die zijn nu voor mijn opvolgers. Ik heb heel goed kunnen samenwerken met Vincent Mannaert, een heel bekwame man. Als ex-voetballer had hij ook veel sportieve knowhow."

Mannaert stopt dit jaar als technisch directeur bij Club. Zijn opvolger is nog niet bekend, al krijgt de functie sowieso een andere invulling. Dévy Rigaux staat nu in voor de transfers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

2024-03-29T11:08:03Z dg43tfdfdgfd