WANDELAARS VINDEN 400.000 EURO DANKZIJ HUN SLIMME HOND

Twee koppels die met hun hond gingen wandelen in de Var-streek in Frankrijk, kwamen in mei 2021 een echte schat tegen...

Het ging om een metalen doosje met daarin het hallucinante bedrag van 400.000 euro in biljetten van 200 euro. De wandelaars hadden deze ongelofelijke vondst te danken aan hun hond. Hij volgde zijn neus en wist op de juiste plek in de aarde te graven.

Als dit verhaal vandaag opnieuw de kop opsteekt, komt dat doordat de zaak, die voor de openbare aanklager van Toulon was gebracht, eindelijk werd afgesloten. Er werd destijds een onderzoek geopend door AGRASC, dat is het Agentschap voor het beheer en de terugvordering van in beslag genomen en geconfisqueerde activa, om erachter te komen wie de eigenaar was van deze royale som geld. Maar uit het onderzoek bleek helemaal niets! Er waren geen aanwijzingen. De oorsprong van de buit blijft tot op de dag van vandaag dus volkomen onbekend.

Een buit moet volgens de Franse wet als volgt worden verdeeld: de helft van het bedrag gaat naar de eigenaar van het land waar de vondst is gedaan, en de andere helft naar de gelukkige wandelaars, 200.000 euro dus, voor deze gelukkigen!

(FVDV for Tagtik/Source: 20 minutes online/Illustration picture: Pixabay)

Blijf op de hoogte van al ons nieuws op MSN en abonneer je door op 'volgen' te klikken hierboven naast ons logo.

2023-12-12T09:07:10Z dg43tfdfdgfd