VROUW MAAKT EEN WANDELING IN HET BOS EN KOOKT VAN WOEDE: WIE DOET ZOIETS?

Bille S. genoot van haar wandeling met haar hond in de prachtige natuur - tot ze dit zag! Een rode vlek die hier absoluut niet hoort. In een boomstronk in het midden van het bos staat een rood hondenpoepzakje, netjes ingepakt en zorgvuldig dichtgeknoopt. Stil en onbeweeglijk. Bijna als het bekende mannetje in het bos.

Maar de wandelaarster vond dit helemaal niet leuk, vooral omdat dit niet het enige "zakloze" zakje was die dag. "We moesten daarna drie zakjes weggooien, een van onze hond en twee van andere baasjes, die te dom of te lui waren om ze mee te nemen", deelde de vrouw haar frustratie op Facebook.

Ophef om hondenpoepzakje

Er ontstaat een "shitstorm" van een bijzondere soort. In plaats van de verontwaardigde wandelaarster te steunen, wordt eerder gespeculeerd dat ze misschien helemaal niet had hoeven ingrijpen. "Misschien is diegene het ook gewoon vergeten mee te nemen, dat gebeurt ook wel eens", speculeert iemand in de reacties. Een andere gebruiker reageert: "Niet meteen zo kwaad worden!" Vervolgens bekent ze: "Ik ben ook wel eens een poepzakje vergeten."

Gebeurt gewoon "wel eens". Is zoals gezegd niet leuk, maar zorg liever voor de andere rommel."

Is dat zakje expres zo achtergelaten?

Is niet elke achtergelaten "kakzak" dan direct vervuiling van het milieu? Talloze eigenaren lijken blijkbaar hetzelfde te handelen, zoals herhaaldelijk benadrukt wordt: "Ik laat ook soms het zakje achter en neem het dan op de terugweg weer mee, zodat ik er niet de hele ronde mee hoef te lopen." Overheersende mening: wie de zak zo duidelijk achterlaat, zal hem zeker op de terugweg zelf willen weggooien. Hopelijk klopt dat!

Lees ook :

Fatale fout van een luchtvaartmaatschappij kostte deze Golden Retriever zijn leven: de wereld is geschokt

Zwerfhond huilt van geluk als iemand hem op straat eten geeft (video)

2024-05-04T10:23:58Z dg43tfdfdgfd