VERVOLG AANGEKONDIGD OP HORRORHIT VAN DEZE ZOMER: POSTER ONTHULD

Enkele maanden geleden ging in de Verenigde Staten de horrorfilm In a Violent Nature (2024) in première. Liefhebbers van horror waren door het dolle heen en de film debuteerde dan ook met een zeer hoge waardering op Rotten Tomatoes. Hoewel die bijzondere score nu aanzienlijk is gedaald, is het enthousiasme over de film nog present en wel dermate dat inmiddels een vervolg is aangekondigd. De poster voor de sequel is nu te zien.

Niet zomaar een film

Helaas of juist gelukkig, wie zal het zeggen, keert de bloeddorstige moordenaar uit In a Violent Nature terug naar het bos. Het nieuws over het vervolg werd bekendgemaakt tijdens San Diego Comic Con waar Johnny, de moordenaar, zelf langskwam om het publiek de stuipen op het lijf te jagen. Voor de makers en de studio was het een gemakkelijke beslissing om Johnny in het spel te houden. In a Violent Nature behoort tot de tien best scorende films aller tijden van IFC films en staat momenteel bovenaan in de lijst van beste horrorfilms van 2024.

Groter en gemener

In a Violent Nature heeft bewezen dat er nog steeds animo is voor nieuwe perspectieven binnen het horrorlandschap. We wisten meteen dat deze unieke kijk op slasher films fans zou betoveren. We zijn blij te zien dat de gemeenschap een nieuw slasher-icoon in Johnny ziet en hem omarmt. Met het vervolg willen we bewijzen dat Johnny groter en gemener kan zijn en dat zijn moorden alleen maar indrukwekkender kunnen worden.

Scott Shooman, AMC Networks

Het is niet bekend wanneer In a Violent Nature in Nederland te zien is.

Bekijk hier de video en meer informatie.

2024-07-27T13:22:27Z dg43tfdfdgfd