VERMISTE 9-JARIGE LEVEND, MAAR ONDERKOELD TERUGGEVONDEN

De Federale Politie heeft dinsdagavond een opsporingsbericht verspreid voor de 9-jarige Mathias. Hij kwam dinsdag niet thuis na school.

Hij verliet dinsdag omstreeks 15.00 uur zijn school, het “Institut Sainte-Gertrude”, gelegen aan de chemin Gabriel Petit in het Waalse Brugelette. Hij zou te voet naar huis gaan, maar daar is hij niet aangekomen. Sindsdien werd hij niet meer gezien.

De 9-jarige jongen die dinsdag verdween in het Henegouwse Brugelette, is woensdagochtend levend, maar onderkoeld teruggevonden. Dat meldt Child Focus.

Gemeentearbeiders troffen de jongen woensdag aan bij een beekje aan een doodlopende weg, die leidt naar een voormalige ingang van een luchtmachtbasis, ongeveer 700 meter van het centrum van Brugelette. “De jongen was volledig doorweekt door de regen en onderkoeld en werd opgevangen door de hulpdiensten”, luidt het.  Hij werd gevonden in een tuin, hij lag te slapen. 

Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is met de jongen.

Er werd massaal gezocht naar de Belgische jongen, onder meer met behulp van een helikopter, drones, duikers en een speurhond.

(SR for Tagtik/Source: Police and Child Focus/Picture: Michael Fortsch for Unsplash)

Blijf op de hoogte van al ons nieuws op MSN en abonneer je door op 'volgen' te klikken hierboven naast ons logo.

2024-04-17T09:50:54Z dg43tfdfdgfd