PUPPY'S VAN DAKLOOS HONDJE WERDEN GESTOLEN: HAAR REACTIE ALS ZE HEN WEER ZIET IS ONTROEREND! (VIDEO)

Ukraïense Olena Pyanov heeft een YouTube-kanaal met de naam "Stray Furry Friends", waar ze verhalen deelt over zwerfdieren die ze helpt. Zelfs vóór de oorlog in Oekraïne waren de asielen overvol, dus Olena handelde op eigen initiatief. Haar verhalen zijn echte tranentrekkers.

Olena doet alles wat ze kan om de viervoeters te helpen. Ze brengt voedsel, water, geneest en probeert een thuis voor ze te vinden. Dat geldt ook voor dit schattige nestje.

Teefje waarvan de puppy's gestolen zijn

Vorig jaar vond Olena langs de weg negen puppy's. De kleintjes hadden geen eten of drinken. Iemand had alleen een onderkomen van oude planken en een mand voor hen gemaakt. Olena en haar metgezel gaven de honden meteen eten en water. Helaas konden ze hen niet naar het asiel brengen omdat het vol zat.

De volgende dag keerden de reddingswerkers terug om de kleintjes opnieuw te voeden. Maar een van de puppy's leek niet geïnteresseerd in eten en lag verdrietig op afstand.

Olena bracht het naar een dierenkliniek om te controleren of alles goed was met de pup. Ter plaatse bleek dat Chucky (zo genoemd) darmproblemen had. Waarschijnlijk had hij iets van de straat gegeten dat hem schade had toegebracht. De pup zou in de kliniek blijven tot hij hersteld was.

Ondertussen plaatste Olena foto's van de puppy's op Instagram. De volgende dag kreeg ze een telefoontje van iemand die de pups herkende. Vrijwilligers namen de vrouw mee naar de plek waar de puppy's waren. Toen de kleintjes haar zagen, renden ze meteen naar haar toe.

Het bleek dat enkele weken geleden een dakloos teefje op het perceel van die vrouw puppy's had gekregen. Haar familie zorgde anderhalve maand voor de honden, totdat een boze buurman de puppy's stal en wegnam.

Het teefje was ontroostbaar. Een hele week lang huilde ze en zocht naar haar kinderen. Dus toen de reddingswerkers de kleintjes bij haar brachten, stopten de tranen van geluk niet.

  

Geluk gevonden

In het begin was de teef bang om naar vreemden toe te gaan. De reddingswerkers openden dus de kofferbak waar de puppy's waren en gingen weg om de teef wat tijd te geven. Langzaam liep de hond naar de auto en toen ze begreep wat er gebeurde, werd ze meteen blij. Ze begon te rennen, kwispelde met haar staart, en rook aan de puppy's.

Ze controleerde elk van hen afzonderlijk om te zien of ze heel en gezond waren. Als iemand zegt dat dieren geen gevoelens hebben, moet hij deze video zeker zien!

Na een tijdje voegde Chucky zich ook bij de groep, die de hele tijd in de kliniek was geweest. In het begin herkende de teef hem niet, misschien vanwege de geur die hij uit de kliniek meebracht. Maar al snel realiseerden de broers en zussen zich dat hun broer terug was en het familiegeluk was compleet.

Bekijk hier de video: 

We hopen dat moeder en haar kinderen, Alma, Jolly, Elsie, Bobby, Johnny, Amr, Zhuzhie, Chucky en Knop, een thuis hebben gevonden. En dat ze veilig zijn in deze moeilijke tijd.

Lees ook :

Angstige teef belandt in een asiel. Na enkele weken gebeurt er een wonder

Schokkende ontdekking: asiel vindt hond vastgebonden aan slee met hartverscheurend briefje

2024-05-08T16:09:43Z dg43tfdfdgfd