POLITIEAGENT BEDREIGT ZOON MET EEN PISTOOL OM HUISWERK TE MAKEN

Yves Milla is een voormalige majoor van de grenspolitie. Hij werd gerechtelijk vervolgd wegens geweld tegen zijn ex-vrouw en kinderen. Maar de Franse ex-majoor werd vorige week vrijgesproken. De getuigenis van zijn ex-vrouw is echter huiveringwekkend.

Het Hof van Beroep van Metz beroept zich op wat het een 'recht op correctie' noemt, dat zou worden erkend aan ouders die geweld plegen, zolang het niet vernederend of onevenredig is.

Véronique, zijn ex-vrouw, stemde ermee in om te getuigen in de show “C’est à vous” op France 5. Haar woorden zijn huiveringwekkend.

"Hoe ga ik dat tegen mijn zoon zeggen, hoe ga ik hem dat vertellen? Dat is niet mogelijk zoiets. Wij hebben het recht om hierover te spreken. Mijn zoon heeft het mij verteld, maar dat betekent dat we onze kinderen nu feitelijk zonder enige sanctie kunnen slaan."

Véronique ging door een echte hel

"Het zijn niet alleen maar klappen, het gaat verder dan slaan, het ging verder dan het trekken aan de haren. Het ging zelfs zover als het wurgen van een kind, het optillen en tegen de muur plakken. Hij was zijn huiswerk aan het doen en het was zijn vader die hem bij zijn hoofd greep en riep: 'Je gaat je huiswerk maken, je gaat correct schrijven.' Mijn zoon was verlamd. Het jongetje kon niet meer schrijven."

Zijn ex-vrouw vertelde ook hoe de man zijn dienstwapen gebruikte om zijn zoon te bedreigen tijdens het huiswerk. 

(FVDV and Masi for Tagtik/Source: France 5/Photo: Pixabay)

Blijf op de hoogte van al ons nieuws op MSN en abonneer je door op 'volgen' te klikken hierboven naast ons logo.

2024-04-24T08:00:25Z dg43tfdfdgfd