OPA LEVEND BEGRAVEN: HIJ SCHREEUWDE 4 DAGEN LANG OM HULP

Aanvankelijk onderzocht de politie in Glodeni (noordwest Moldavië) de mysterieuze dood van een 74-jarige vrouw. De zaak nam al snel een andere wending toen er gedempt geschreeuw werd gehoord in de tuin van de verdachte...

Op 13 mei werd de politie opgeroepen naar het huis van een 74-jarige vrouw die dood was aangetroffen. Een verdachte werd snel aangehouden en dezelfde dag nog gearresteerd. Wie was hij? Een familielid van de overledene, ook woonachtig in het dorp.

De 18-jarige moordverdachte werd dronken in zijn huis aangetroffen. Toen ze zijn huis doorzochten, hoorden politieagenten "geschreeuw uit de tuin beneden". 

De agenten konden zich niet voorbereiden op wat ze daar zouden aantreffen. Op het einde van het perceel ontdekten ze een "geïmproviseerde kluis" waarin een 62-jarige man was opgesloten. Vier dagen lang, vanaf het moment dat hij begraven werd tot de politie arriveerde, schreeuwde hij om hulp. 

De man van in de zestig, die een ernstig nekletsel had opgelopen, zegt dat er een gewelddadige ruzie uitbrak tussen hem en de 18-jarige verdachte, een familielid. "De jongen zwaaide met een mes en stak de 62-jarige neer, die vervolgens het bewustzijn verloor. Omdat hij dacht dat hij dood was, "besloot zijn aanvaller hem in zijn tuin te begraven", meldt 7sur7. De dag na deze toch al vreselijke daad, zou de tiener hebben besloten (om een nog onbekende reden) om de bejaarde vrouw te vermoorden. 

De jongeman wordt nu beschuldigd van moord en poging tot moord. Er hangt hem een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd.

(FVDV and AsD for Tagtik/Source: 7sur7/Illustration: Unsplash)

Blijf op de hoogte van al ons nieuws op MSN en abonneer je door op 'volgen' te klikken hierboven naast ons logo.

2024-05-20T07:20:07Z dg43tfdfdgfd