Royalty

Trending:


Máxima spreekt ouderen over leven in Almere

Koningin Máxima heeft in Almere met oudere inwoners gesproken over hun leven in de stad. In buurtcentrum Kolkzicht sprak ze onder anderen met deelnemers aan Huiskamer Marhaba, een initiatief voor vrouwen van 55 jaar en ouder met een migratieachtergrond.


Moordaanslag op Slovaakse premier. Schutter: "Ik ga niet akkoord met het beleid van de regering"

Juraj Cintula (71) heeft woensdagmiddag de Slovaakse Eerste Minister Robert Fico neergeschoten na een ministerraad. Hij vuurde minstens vijf kogels af op de premier, die in levensgevaar naar het ziekenhuis werd gebracht. Hij werd intussen al geopereerd en zou niet meer in levensgevaar verkeren. Hij zou eveneens opnieuw bij bewustzijn zijn. Het ging om een spoedoperatie die urenlang duurde. Veiligheidsagenten en politie konden de dader meteen...


Zet uw wekker: dan weten we of België het WK 2027 in huis haalt

Minister Ben Weyts gaf een dik jaar geleden aan het WK 2027 naar Vlaanderen te willen halen. Het bid is ondertussen geofficialiseerd. Al zijn er dus ook concurrenten. Deze nacht weten we of we het gaan halen. De Red Flames groeien aan populariteit en motiveren veel jongen meisjes om beginnen te voetballen. Daarom wil Ben Weyts proberen het WK vrouwenvoetbal naar Vlaanderen te halen. België bracht samen met Nederland en Duitsland een bid binnen...


Israël zegt aanvallen op Rafah verder op te voeren: 'Mistgordijn wat er nu gebeurt'

Israël stuurt meer militairen naar Rafah, heeft minister van Defensie Yoav Gallant bekendgemaakt. Hij zei dat de Israëlische krijgsmacht vooruitgang boekt en dat de strijd daarom wordt opgevoerd.


Dubbel overlijden Sint-Jans-Molenbeek: verdachte onder aanhoudingsbevel

De man die dinsdag is opgepakt in verband met het dubbele overlijden in Sint-Jans-Molenbeek, is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket. De 34-jarige man was na de feiten zelf naar de politie gestapt om te melden dat hij de slachtoffers, een man en vrouw van 63 en 55 jaar oud, om het leven had gebracht. De man was afgelopen dinsdag omstreeks 15.00 uur naar het politiecommissariaat in...


Eerste rechtse regering start in Nederland


Koning Filip bekijkt praalwagens voor Zinneke Parade

De Belgische koning Filip heeft in Brussel alvast een kijkje genomen bij de praalwagens voor de Zinneke Parade in Brussel. Tijdens zijn bezoek aan het atelier waar de praalwagens worden gemaakt, zag de koning dat hergebruik van materialen een belangrijk onderdeel is.


Hoe Onze-Lieve-Vrouw van Fátima de wereldoorlogen voorspelde. Komt er een derde?

Elk jaar trekken miljoenen pelgrims naar het heiligdom van Fátima in Portugal. Daarvan wordt gezegd dat de Maagd Maria in 1917 aan drie herderskinderen verscheen en drie geheimen aan hen openbaarde, die kunnen worden opgevat als voorspellingen. Ook is Fátima de plek waar een menigte getuige was van het 'wonder van de zon', toegeschreven aan de Maagd Maria, die toen bekend werd als Onze-Lieve-Vrouw van Fátima. Maar hoeveel weten we over deze verschijningen en wonderen en wat voorspelde ze? Klik verder om erachter te komen!


Weerman Samuel: "Donderdag en vrijdag valt er lokaal veel regen!"

Donderdag trekt een actieve storing van oost naar west over het land, deze blijft over het westen nog een tijdje slepen. Dat zorgt voor veel regen, want in de storing zitten stevige buien verscholen. Vanuit het oosten wordt het in de loop van de dag wat droger, met tussendoor ook enkele opklaringen, maar het blijft wel onstabiel, waardoor er verspreid nog enkele geïsoleerde buien kunnen ontstaan. Lokaal kan zo'n bui nog onweerachtig zijn. Het...


Koningin Máxima volgende week voor bezoek naar de Filipijnen

Koningin Máxima brengt volgende week een bezoek aan de Filipijnen. De vorstin doet dit in haar rol van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA). Máxima is er van maandagavond tot en met donderdag, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) donderdag bekend.


De oudste dieren ter wereld

Sommige mensen passeren de 100 jaar. Echter zijn er dieren die onze leeftijdsrecords makkelijk verbreken, met gerust een paar honderd jaar! Zo werd een mossel, Ming the Mollusk genaamd, 507 jaar oud. Hij zou in 1499 zijn geboren, enkel 7 jaar nadat Christoffel Columbus voet aan Noord-Amerikaans land zette en overleed in 2006 toen onderzoekers hem per ongeluk doodde toen ze zijn schelp openden. Maar er zijn meer diersoorten die meer dan honderd jaar kunnen rondlopen, -zwemmen of -kruipen op aarde. Ontdek het in de volgende slides!


Nederlandse Bond blij met strenge regels van nieuw kabinet tegen 'nep-supporters'

De KNVB toont zich gelukkig met het coalitieakkoord tussen PVV, VVD, NSC en BBB. De Nederlandse voetbalbond is onder meer blij met het feit dat het nieuwe kabinet misdragende supporters harder wil aanpakken.


Het Grondwettelijk Hof bevestigt dat IT’ers niet in aanmerking komen voor gunstregime auteursrechten

De federale regering heeft het gunstregime voor auteursrechten gewijzigd. Daardoor kunnen er verschillende beroepsgroepen niet langer een beroep doen op die regeling. Dat was niet naar de zin van de IT’ers. Enkele grote IT-bedrijven trokken daarom naar het Grondwettelijk Hof om die uitsluiting aan te vechten. Zij vangen nu bot. Duiding: Sommige beroepsgroepen in ons […]


De meest beruchte gangsters uit de geschiedenis

Als we kijken naar de geschiedenis van de georganiseerde misdaad, dan springen de gangs en gangsters uit de Verenigde Staten in de jaren 20 van de vorige eeuw eruit qua geweld en meedogenloosheid. De criminele organisatie die bekend stond als de Siciliaanse Maffia, of Casa Nostra, was zeer actief vanaf de jaren 20 tot de jaren 50 en bereikte een bijna legendarische status onder het Amerikaanse politieapparaat en onder het publiek. In hetzelfde tijdperk stonden er ook geharde criminelen op die zich op eigen houtje bezighielden met moorden, stelen en intimideren. Ook zij werden berucht en beroemd—maar wie is volgens jou de meest beruchte gangster ooit? Klik door deze galerij voor een overzicht van de meest beruchte gangsters uit de geschiedenis.


Koppel vermoord door dakloze (34) die ze in huis haalden

Dinsdagavond werden kunstenaar Paul (63) en zijn ex-partner Muriel (55) vermoord door een dakloze man die ze al jarenlang onderdak gaven. De dader gaf zichzelf enkele uren na de feiten aan bij de politie. De feiten vonden plaats in een woning in de Henri Hollevoetlaan in Molenbeek. Beide slachtoffers blijken met een scherp voorwerp om het leven te zijn gebracht. Het was de buurman die de gruwelijke ontdekking deed. De hulpdiensten kwamen nog...


Bijzondere zeedieren: de verbazingwekkende wonderen van de diepe oceaan

Het is bekend dat Australië enkele van de meest spectaculaire wilde dieren ter wereld heeft, vooral als het gaat om diepzeedieren. Er is een reden waarom het een van de populairste bestemmingen is voor duikers! Het Groot Barrièrerif alleen al herbergt meer dan 1.500 vissoorten en in heel Australië leven er meer dan 4.000. Velen van hen vindt je nergens anders ter wereld en sommige zien eruit als buitenaardse wezens. Klik verder om enkele van de vreemdste, engste en kleurrijkste zeedieren van Australië te zien.


Dit Schotse gezin zou meer dan 1.000 mensen hebben vermoord

Volgens een Schotse legende vermoordden een man met de naam Sawney Bean en zijn gezin (clan) in 25 jaar tijd meer dan 1000 mensen. De inteeltfamilie, die in een grot woonde, doodde hun slachtoffers niet alleen om ze te beroven, maar ze zouden hen ook op hebben gegeten. Het verhaal is zo gruwelijk dat het horrorfilms zoals 'The Hills Have Eyes' (1977) inspireerde. Maar hoeveel weten we eigenlijk echt over dit stukje Schotse folklore? Klik verder om erachter te komen.


Belgische koning Albert onwel geworden, toestand niet kritiek

De Belgische koning Albert is begin deze week onwel geworden tijdens zijn vakantie in Zuid-Frankrijk. Dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. De toestand van de 89-jarige oud-koning zou niet kritiek zijn.


Afrikaanse gerechten die je gewoon moet proberen

Afrika bestaat bestaat uit 54 landen, heeft een oppervlakte van 30,3 miljoen vierkante meter en er wonen ongeveer 1,5 miljard mensen. Het continent is rijk aan geschiedenis en cultuur, en kent veel verschillende etniciteiten. De Afrikaanse keuken is op zijn beurt zeer divers, waarbij smaken en ingrediënten variëren afhankelijk van de regio. In de West-Afrikaanse keuken zul je waarschijnlijk veel kruiden aantreffen zoals gember, knoflook en chilipeper, terwijl in Oost-Afrikaanse gerechten vaak ingrediënten als kokosmelk, kaneel en kardemom worden gebruikt. Klinkt interessant? Als je wat inspiratie op wilt doen voor het avondeten of gewoon iets nieuws wilt proberen, bekijk dan deze galerij met Afrikaanse gerechten die je moet proberen. Klik gerust verder!


Basisschool in Flémalle geëvacueerd na verdacht gedrag van twee individuen

Een basisschool in Flémalle, in de provincie Luik, is donderdagochtend geëvacueerd nadat het schoolpersoneel twee individuen had opgemerkt die zich verdacht gedroegen. Dat hebben de politie van Flémalle en de hulpverleningszone van Luik bekendgemaakt. Iets voor 10.30 uur kwam de oproep binnen van de gemeentelijke basisschool van Ramet, op de chaussée de Ramioul. Volgens de lokale politie had het schoolpersoneel twee individuen opgemerkt in de...


Hij glijdt doodsbang uit en valt in een haven vol haaien

Hij heeft ongelofelijk veel geluk gehad toen zijn ergste nachtmerrie plots werkelijkheid werd. Deze 24-jarige Amerikaan overleefde een bijzonder benarde situatie toen hij uitgleed op een kade en in de haven in een zee vol haaien viel. Op 26 april van dit jaar gleed de 24-jarige Marlin Wakeman uit Florida op de Bahama's uit terwijl hij zich klaarmaakte om naar zijn werk te gaan en aan boord van zijn boot te stappen. Hij viel in het water in de...


Bestuurder onder invloed van drugs crasht in voortuin in Nijlen

In Nijlen heeft de politie van de nabije zone Neteland woensdagnamiddag een 40-jarige man opgepakt nadat hij met zijn wagen een controle probeerde te ontvluchten. De achtervolging eindigde voor de man met een crash in de voortuin van een woning. Hij bleek onder invloed van drugs. De politie voerde woensdag controles uit aan Rietbroek in Herentals, waar door werken aan de spoorwegbrug op de Lierseweg tijdelijk eenrichtingsverkeer is ingevoerd,...


Inval Oekraïne - Rusland en China zeggen dat ze "escalatie" in Oekraïne willen voorkomen

Rusland en China willen elke nieuwe "escalatie" in Oekraïne vermijden. Dat staat in een gezamenlijke verklaring van China en Rusland die het Kremlin donderdag heeft gepubliceerd. De verklaring kwam er naar aanleiding van het bezoek van de Russische president Vladimir Poetin aan China Moskou en Peking vinden het volgens hun verklaring "noodzakelijk" om elke beslissing te vermijden die "kan bijdragen tot een verlenging van de vijandelijkheden en...


Heeft Conner Rousseau geen vrienden in de politiek?

Heeft Conner Rousseau geen vrienden in de politiek?


Gevangen pro-Koerdische politicus in Turkije krijgt er nog eens ruim 28 jaar cel bij

De beklaagden waren beschuldigd van verschillende misdaden, waaronder de dood van 37 mensen bij de protesten van 2014 en misdaden tegen de integriteit van de staat. Voormalig co-voorzitter van de pro-Koerdische HDP Figen Yuksendag krijgt 30 jaar cel voor acties die de eenheid van de staat ondermijnen, het aanzetten tot criminele daden en voor deeln...


Menselijke resten gevonden in een tank met gesmolten staal in Japan

"Eerder deze week was alarm geslagen nadat een 30-jarige man was verdwenen in de fabriek van Nippon Steel Corporation in Oita", zegt Eijiro Kawano, de woordvoerder van de lokale politie. Enkele uren later vond de politie een bot terug in een container in de staalfabriek, die gebruikt wordt om afval in op te slaan. "We wisten niet zeker of het om me...


Aerospacelab start bouw satellietenfabriek in Charleroi

De Waalse satellietenbouwer Aerospacelab is donderdag in Charleroi begonnen aan de bouw van de grootste satellietfabriek in Europa. Er zullen ongeveer 500 mensen werken. In de fabriek zullen jaarlijks tot 500 satellieten gemaakt kunnen worden, met een gewicht van 150 kilogram tot 1 ton. Het is de bedoeling dat de productie start in 2026. De fabriek ligt in het centrum van de stad, op minder dan een kilometer van het station Charleroi-Centraal....


Politieman gewond nadat hij wordt meegesleurd met vluchtvoertuig

Een inspecteur van de politiezone Brussel Hoofdstad/Elsene is afgelopen dinsdag, 14 mei, gewond geraakt toen hij werd meegesleurd door een vluchtend voertuig. De bestuurder van het voertuig kon na een korte achtervolging opgepakt worden en zal zich over enkele weken al voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden. Dat meldt het Brusselse parket. Het incident vond dinsdagavond plaats in de omgeving van de Ninoofsepoort. Een...


Eurovisiesongfestival 2024 - EBU zal beleid ten aanzien van vlaggen herevalueren na incident met EU-symbool

De European Broadcasting Union (EBU), de organisator van het Eurovisiesongfestival, heeft nooit de bedoeling gehad de vlag van de Europese Unie in diskrediet te brengen. Dat zegt de EBU in een brief aan Eurocommissaris Margaritis Schinas, die zich kwaad had gemaakt nadat een EU-vlag geweerd was uit de arena in het Zweedse Malmö waar het liedjesfestival zaterdag plaatsvond. De EBU zegt wel haar vlaggenbeleid in de aanloop naar de volgende editie...


Fascinerende uitvaarttradities wereldwijd

Over de hele wereld hebben verschillende culturen hun eigen specifieke tradities wanneer iemand overlijdt, wat ook een grote verscheidenheid aan geloofsovertuigingen en waarden weerspiegelt. In Westerse landen is een uitvaart vaak somber waarbij mensen in zwarte rouwkleding een ingetogen dienst houden. Op andere plaatsen zijn begrafenissen een vrolijke viering van de doden, gevuld met muziek, dans en heerlijk eten en drinken. Wil je een reis rond de wereld maken en een aantal uitvaartradities onder de loep nemen? Klik dan door deze galerij!


De "poort naar de hel" wordt alarmerend snel breder: wetenschappers vrezen het ergste

Deze ongelofelijke ontdekking werd gedaan in Siberië in 1991. En de 'Batagaika' of 'Batagay krater', bijgenaamd de "Poort naar de Hel", bedreigt onze planeet. Deze megakrater, de grootste ter wereld, "kwam tot stand door de aantasting van de permafrost als gevolg van stijgende temperaturen en neerslag in het Noordpoolgebied", meldt het dagblad Nice-Matin. En volgens wetenschappers die de krater op de voet volgen, belooft deze evolutie weinig...


Mahamat Déby officieel verkozen tot president van Tsjaad

Generaal Mahamat Idriss Déby Itno, die drie jaar geleden de facto tot president werd benoemd door het leger, is officieel verkozen als president van Tsjaad met 61,03 procent van de stemmen bij de presidentsverkiezingen van 6 mei. Dat blijkt uit de definitieve resultaten die de kiescommissie donderdag heeft bekendgemaakt. Het beroep bij de Grondwettelijke Raad om de verkiezing nietig te laten verklaren, ingediend door zijn eerste minister en...


Europese consumentenorganisaties dienen klacht in tegen Chinese webwinkel Temu

De Europese consumentenorganisatie BEUC en zeventien van haar leden - waaronder Testaankoop - hebben klachten ingediend tegen webwinkel Temu. Ze beschuldigen het Chinese e-commerceplatform ervan de nieuwe Europese regels rond digitale diensten te overtreden. Terwijl BEUC een klacht indiende bij de Europese Commissie deden de zeventien leden dat bij de bevoegde autoriteiten in eigen land. In België gaat het om Testaankoop. "Temu slaagt er vaak...


Helft mannen denkt passagiersvliegtuig te kunnen landen in geval van nood

Stel je voor: je zit comfortabel in je stoel terwijl je richting je vakantiebestemming vliegt. Tot de stem van een stewardess plots de stilte doorbreekt: Dames en heren, beide piloten zijn arbeidsongeschikt. Zijn er passagiers die dit vliegtuig kunnen landen met hulp van de luchtverkeersleiding? Als je denkt dat je dit wel aankan, ben je eigenlijk elemaal niet de enige. Enquêteresultaten die in januari zijn gepubliceerd, geven aan dat ongeveer...


Hebben de Amerikaanse Abrams-tanks Oekraïne geholpen in de oorlog?


Een kijkje in het Peace Corps, de Amerikaanse humanitaire organisatie

Sinds de officiële oprichting op 1 Maart 1961 heeft het Vredeskorps zich toegewijd aan het verlenen van humanitaire hulp in landen over de hele wereld, op elk continent behalve Antarctica. Duizenden onbaatzuchtige burgers van de Verenigde Staten bieden elk jaar vrijwillig hun tijd en energie aan het grotere goed, bijvoorbeeld door te helpen bij de aanleg van irrigatiesystemen, het onderwijzen van basisvakken aan schoolkinderen, het helpen uitroeien van ziekten en kwalen, het adviseren over kwesties van lokale economische ontwikkeling, en meer. Ondanks dat we zo'n nobele missie hebben, is er veel dat we niet weten over het Peace Corps. Hoe is het ontstaan ​​en hoe is het leven als vrijwilliger eigenlijk? Lees verder om erachter te komen.


Israël gaat bijkomende troepen sturen naar Rafah, kondigt Israëlische minister van Defensie aan

Al 10 dagen lang, sinds 7 mei, voert Israël een grondoffensief in Rafah. Een "gerichte grondoperatie", noemt het Israëlische leger het zelf, die gepaard gaat met zware luchtaanvallen en bombardementen. Die grondoperatie zal binnenkort worden uitgebreid, heeft de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant aangekondigd in een mededeling. "De oper...


Koningin Mathilde bezoekt expositie over kunstenaar Auguste Rodin

Koningin Mathilde heeft donderdag de tentoonstelling Rodin, Een Moderne Renaissance in het Museum voor Schone Kunsten in de Belgische plaats Bergen bezocht. De expositie gaat over het werk van de Franse kunstenaar Auguste Rodin (1840-1917).


Muja over abrupt vertrek bij Antwerp: 'Het was niet mijn keuze om te gaan'

Arbnor Muja heeft zijn stilzwijgen doorbroken en vertelt openhartig over zijn onverwachte vertrek bij Antwerp. "Ook voor mij kwam die transfer als een verrassing," vertelt Muja vanuit Turkije, geciteerd door Het Belang van Limburg.


Ex-COO KV Oostende Theys doet boekje open: “Leugens staan overname in de weg”

Het gaat van kwaad naar erger bij KV Oostende. De kustclub staat op de rand van het faillissement. Als er geen overname komt dan kan er geen licentie worden binnengehaald.


Verdubbeling van schoolse voorsprong in ankerscholen

Steeds meer leerlingen in ankerscholen, scholen met expertise op het vlak van onderwijs aan cognitief sterk functionerende leerlingen, slaan één of meer leerjaren over. Op vier jaar tijd is hun aandeel verdubbeld van 1,59 procent (2018-2019) naar 2,98 procent (2022-2023). Dat blijkt uit cijfers die N-VA-parlementslid Kathleen Krekels heeft opgevraagd bij minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA). Wanneer cognitief sterk functionerende of...


Moskou lanceert verwoestend offensief: in het nauw gedreven Oekraïners trekken zich terug

Bijna 8.000 mensen zijn al gevlucht uit steden in de Oekraïense regio Kharkiv, nu de gevechten in het gebied toenemen door een nieuw offensief van Russische troepen. De meeste geëvacueerden hebben gebieden ten noorden van Kharkiv verlaten en ongeveer 1.100 mensen hebben de stad Vovchansk verlaten, die momenteel vanuit het noorden wordt belegerd. De Russische president Vladimir Poetin is verheugd met de opmars van de Russische troepen "op alle...


Eerste koolstofneutrale distributiecentrum van bpost in Evere operationeel

Het nieuwe distributiecentrum van bpost in Evere is volledig operationeel. Het gebouw is koolstofneutraal, een primeur voor het postbedrijf. Bpost stelde het distributiecentrum in het noorden van Brussel donderdag voor aan de pers. De site is goed voor 275 werknemers. Het distributiecentrum bedeelt de Brusselse (deel)gemeentes Evere, Haren, Schaarbeek en Sint-Lambrechts Woluwe. In juni komt er een vijfde gemeente bij en zullen ook de postbodes...


“Rusland is in waanzin vervallen!”

Begrijpen hoe Rusland in waanzin kon vervallen, hoe hun land van herkomst, waar hun familie werd geboren, een waar kwaadaardig imperium werd. Dat is de ambitie van Ksenia Bolchakova en Veronika Dorman, twee Franse journalisten van Russische afkomst (tevens beste vrienden), via de documentaire die afgelopen april werd uitgebracht: "Rusland: een volk dat in de pas loopt". Op 24 februari 2022, ten tijde van de eerste bommen die in Oekraïne werden...


Bewindvoerder laat geen spaander heel van hoofdschuldige bij KV Oostende: "Elke emotie is hem vreemd"

KV Oostende zal binnenkort het faillissement aanvragen. Dit nadat er geen overnemer is gevonden op tijd. KV Oostende kwam donderdag met het verschrikkelijke nieuws dat de club het faillissement zal aanvragen op 3 juni. Voorlopig bewindvoerder Werner Van Oosterwyck wil nog wel wat kwijt over Paul Conway, de Amerikaanse investeerder waardoor KVO zo diep kwam te zitten. "Ik wil ook nog even terugkomen op de beweringen van Paul Conway in de pers dat...


Duizenden Georgiërs demonstreren opnieuw tegen omstreden 'Russische wet'

In Georgië zijn woensdag opnieuw duizenden mensen de straat opgekomen om tegen de controversiële wet over buitenlandse beïnvloeding te protesteren. Al wekenlang wordt tegen de wet gedemonstreerd. Woensdagavond blokkeren de demonstranten een belangrijk verkeersknooppunt in hoofdstad Tbilisi. De negentienjarige student Anuka Lipartelian liet aan het Franse persbureau AFP weten te blijven demonstreren zolang de 'Russische wet' niet verdwijnt. Ze...


Infrabel rust zeventig overwegen uit met AI-camera's

Video showing 00:00:00:00 - 00:02:47:05 Dutch interview with Sven Goessens of Infrabel. Thursday, 16 May in the Infrabel control room in Brussels. Video shows a few inserts. BELGA VIDEO MAARTEN WEYNANTS.


'Monumentaal', 'gekkenwerk' en 'nooit verwacht': vluchters (en Pogacar) vergapen zich aan kunststuk Alaphilippe

In de twaalfde etappe van de Giro d'Italia, welke ook wel te boek stond als muurtjesetappe, stond er geen maat op een ijzersterke Julian Alaphilippe, die uiteindelijk solo over de meet kwam. In de redelijk verre achtergrond volgenden er daarna verschillende duels om de ereplaatsen. In de Leiderstrui bundelt hier een aantal reacties van door Loulou verslagen renners! Laten we beginnen met Quinten Hermans, de Alpecin-Deceuninck-Belg die als derde...


Toestand neergeschoten Slowaakse premier is stabiel maar ernstig

De toestand van de neergeschoten Slowaakse premier Robert Fico is stabiel maar nog steeds ernstig. Dat is vanochtend medegedeeld door vicepremier Robert Kalinák.


Russische media: Amerikaanse soldaat bekent diefstal

De Amerikaanse soldaat die eerder deze maand werd opgepakt in het Russische Vladivostok zou hebben bekend schuldig te zijn aan diefstal, zo meldt het Russische staatspersbureau RIA.