GEEN GENADE: HUURLINGEN EXECUTEREN KOELBLOEDIG HUN RUSSISCHE COMMANDANT

Rusland maakt gebruik van huurlingen en gevangenen om zijn leger te versterken.

Russische troepen worden schaarser naarmate de oorlog voortduurt en intensifieert. En zelfs als buitenlandse strijders de gelederen helpen aanvullen, blijft het uitbesteden van dit werk niet zonder gevolgen, vooral wanneer deze 'tijdelijke arbeidskrachten worden getraind in het gebruik van vuurwapens en gevechtstactieken', benadrukt The Daily Digest.

Volgens Oekraïense bronnen sloten Cubaanse huurlingen zich aan bij het 428e gemotoriseerde geweerregiment van Rusland in Donetsk. En zij zouden, uit wraak voor de voortdurende vernederingen en mishandelingen die zij hebben ondergaan, niet hebben geaarzeld hun Russische commandant te executeren.

Na deze executie werd verwacht dat de daders een zware straf zouden krijgen om anderen te ontmoedigen en een voorbeeld te stellen. “In plaats van maatregelen te nemen tegen de verplaatste fortuinsoldaten, hebben hoge Kremlin-functionarissen naar verluidt de Cubaanse huurlingen gewoon verplaatst naar de Rostov-regio, binnen de Russische Federatie”, meldt The Daily Digest. Dit bewijst de acute nood aan soldaten aan Russische zijde.

(SR and AsD for Tagtik/Source: The Daily Digest/Illustration: Unsplash)

Blijf op de hoogte van al ons nieuws op MSN en abonneer je door op 'volgen' te klikken hierboven naast ons logo.

2024-05-07T08:09:32Z dg43tfdfdgfd