GEWELDDADIG OVERLIJDEN IN GENT: VROUW AANGEHOUDEN VOOR DOODSLAG OP EX-VRIEND

De verdachte die donderdagmorgen opgepakt werd in een onderzoek naar een verdacht overlijden van een man in Gent, is de 32-jarige ex-vriendin van het slachtoffer. Dat meldt het parket Oost-Vlaanderen.

De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag een melding van een verdacht overlijden in de straat Zilverenberg in het centrum van Gent. Er werd een lichaam aangetroffen en het parket bevestigt nu dat het om een 33-jarige man gaat. "Bij aankomst van de hulpdiensten in het appartement in de Zilverenberg troffen de hulpdiensten het lichaam aan van een man", zegt het parket. "Men trachtte de 33-jarige man nog te reanimeren, maar helaas kwam alle hulp te laat. In het appartement was ook zijn ex-partner aanwezig. De 32-jarige vrouw verklaarde dat zij de hulpdiensten had gebeld nadat de discussie uit de hand was gelopen." De man zou omgekomen zijn door messteken.

Na uitgebreid verhoor door de politie werd de vrouw voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Gent. De vrouw werd aangehouden door de onderzoeksrechter op verdenking van doodslag. Donderdagavond vindt nog een autopsie op het lichaam plaats.

2024-04-18T18:33:09Z dg43tfdfdgfd