CORE-FESTIVAL VERWELKOMT 20.000 FESTIVALGANGERS OP EERSTE DAG

CORE-festival, dat dit weekend plaatsvindt in het Ossegempark in Brussel, verwelkomt 20.000 festivalgangers op de eerste dag. Dat zegt de organisatie van CORE. Het festival vindt plaats op 27 en 28 mei. Het is de tweede editie van het festival.

"CORE Festival wil alle zintuigen prikkelen en belooft een verfrissende totaalervaring van muziek, natuur en kunst te worden, met zowel opkomende artiesten als gevestigde waarden uit binnen- en buitenland", aldus de organisatie van CORE. Ook kunstenaars nemen delen aan het festival. Zo sieren de multimedia-installaties van Brusselse klimaatactivist en beeldkunstenaar Joanie Lemercier het park. Ook het Londense duo Reality is__ en de Antwerpse scenografe Fleur Roggeman "behandelen verschillende thema's zoals persoonlijkheid, individualiteit, de impact van het handelen van mensen op de omgeving, connectie, interactie, licht, lucht, geluid en beweging".

Op de line-up voor zaterdag onder anderen Angèle, Bibi Seck, Eliza Rose, HAAi, Hunee, PinkPantheress en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul.

Of Charlotte Adigéry & Bolis Pupul nog zullen optreden valt nog af te wachten. De vader van Adigéry, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer, is vermist in Gent. "We zijn het aan het bekijken", zegt de organisatie. "Voorlopig gaat alles door zoals gepland."

Tickets voor CORE Festival zijn verkrijgbaar via www.corefestival.com. CORE Festival is een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter.

2023-05-27T17:11:14Z dg43tfdfdgfd